GÉPTERVEZÉSJelentős szakmai tapasztalattal bírunk géptervezés és fejlesztés területén az egyedi funkciójú és kialakítású berendezések szegmensében. Hozzáértésünk segít az elementáris specifikációk kidolgozásában, amely nélkülözhetetlen konstrukciós munkák során, hogy a megrendelő igényeit maradéktalanul kielégíthessük. A gyors és hibamentes tervezés érdekében a berendezés 3D rendszerben születik meg elsőként, amely felhasználható a gép rendeltetésének ellenőrzésére, prezentálására, a beépülési környezet vizsgálatára továbbá látványtervek készítésére. A műhelyrajzok a gyártók számára minden esetben ezen elfogadott modell alapján készülnek. Az előzőek alapján megrendelőnk pontos dokumentáció birtokába kerülhet, amely alapján megoldott a berendezés reprodukálása és pótalkatrészek jövőbeni gyártása is.
A tervezendő berendezések kihozatalukat tekintve lehetnek kísérleti, egyedi vagy sorozatgyártó, vezérlés szempontjából manuális, félautomata vagy automata gépek.
Feladatukat tekintve a következő konstrukciók főbb irányvonalaink:

  • Gyártó célgépek, részegységek,
  • Készülékek, szerszámok,
  • Vákuumtechnikai kamrák, vákuumrendszerek (nagyvákuumtartományig),
  • Lézeres megmunkáló, jelölő célgépek,
  • Szerelő célgépek,
  • Csomagológépek,
  • Anyagmozgató, továbbító berendezések.

Amennyiben más jellegű gépre van szükség, akkor is állunk megrendelőink rendelkezésére.

KORSZERŰSÍTÉS / ÁTALAKÍTÁS
Sok esetben használ fel az ipar régebbi, jól bevált gépeket, amelyek a hosszú üzemévek során elavultak, nem megfelelő kihozatalúak a jövőre nézve, vagy csak egyszerűen megbízhatatlanná váltak. Költséghatékony és ésszerű megoldás ezen berendezések felújítása és korszerűsítése vagy egy átalakítással akár új funkciókat is elláthatnak. Tapasztalatunk megkönnyíti a végcél elérését legyen szó alkatrészek dokumentálásáról vagy teljes átalakításról.

GYÁRTÁSA tervezés kiteljesítése érdekében vállaljuk a berendezések gyártását, szerelését és beüzemelését is. Ezen tevékenységünk főként kooperációs kereteken belül történik, amely így nem korlátoz be minket kapacitás szempontjából. Minden gyártópartnerünk megbízható, ellenőrzött minőséget szolgáltat és megtalálható profiljukban a hagyományos gyártási metódusoktól kezdve számos speciális technológiai is.

TERMÉKTERVEZÉS / FEJLESZTÉSAmennyiben adott az ötlet egy konkrét késztermékre, de nem rendelkezik kellő kapacitással vagy szaktudással a felmerülő problémák megoldására, segítséget nyújtunk a fejlesztésében. Szorosan együttműködve megrendelőnkkel, igényeit és elképzeléseit figyelembe véve valósítjuk meg terveit. Fejlesztési munkánk részét képezi az alapvető hibák kiküszöbölése valamint a gyártás és szereléshelyes konstrukció kialakítása. Prezentálásához látványtervekkel szolgálhatunk.

GALÉRIA

Kapcsolat

Cím: Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.
Telefon: +36-30/364-5922
Telefon: +36-30/587-7116
Telefon: +36-30/617-6592
Telefon: +36+30/419-4419
Telefon: +36+30/364-5912
E-mail: info@2vd.hu