ISTÁLLÓSZŐNYEGEK

Az istállószőnyeg felső felülete „lencsedudorkás” (H-5) mintázatú egyedi és nagyon mutatós, ezzel biztosítva a funkcionalitáson túl az esztétikus megjelenést, valamint a jó tisztántarthatóságot. Alsó részének kialakítása textillenyomatos (impressziós) a jó leragaszthatóság érdekében. Az istállószőnyeg speciálisan kifejlesztett kopás és enyhén saválló gumi keverékből készült, így rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú. A gumiszőnyeg több szélességben rendelhető (járatos szélességek: 1.000mm, 1.250mm, 1.650mm, 1.800mm, 2.000mm) az optimális lefedhetőség érdekében, valamint több vastagságban (4mm; 6mm; 8mm; 10mm) az igénybevétel figyelembe vételével. A maximális 2.000mm-es szélesség és akár 30m-es tekercshossz lehetővé teszi nagy felületek gyors és gazdaságos leterítését. A járatos méretek raktárkészletről megvásárolhatók.

LÓVARDÁK, TEHÉNISTÁLLÓK
Az istállószőnyegek egyik lehetséges alkalmazása a háztáji istállók, lovas farmok. Az etetési és itatási időn túl a lovak, tehenek, birkák, disznók sok időt töltenek az istállókban. A gumiburkolat több előnnyel rendelkezik mind háziállatok számára, mind az őket gondozó személyzet számlára. Az ilyen típusú felület a faburkolattal és a döngölt padlóval szemben csökkenti a bakteriális és gombás fertőzések megjelenési kockázatát, csökkenti kiszolgálásra fordított az anyagi és időbeli ráfordításokat. Gumiburkolat rendelkezik puha, amortizáló tulajdonsággal, mely vizesen is kevésbé csúszik, könnyebben és hatékonyabban tisztítható, kevesebb almot használata is elégséges. Mivel a gumi jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így megtartja a hőt.
A gumiburkolat miért előnyős az emberek számára? A fent felsorolt előnyökön túl lényegesen csökkenti a takarítási időt, kb. 5-10 perc szükséges egy boksz kitakarítására, alapos takarítás pedig elégséges havonta egyszer.

Gumipadló gyorsan takarítható tömlők segítségével, amelyek szintén kaphatóak raktáráruházunkban.


Gumiburkolat új típusú felület az istállókban, de a háziállatok tulajdonosai már most is érdemeinek megfelelően értékelik ezt, mert az állatok tartása sok költséggel és idővel jár. Egyszer befektetve az istállószőnyegekbe a tenyésztők, gazdák és lovaglás szerelmesei több éves haszonra tehetnek szert.

UTÁNFUTÓK, LÓSZÁLLÍTÓKA gumiszőnyeg tovább bírja, mint az autó! Több mint 10 éve szállítunk magyarországi lószállító járműgyártók részére csúszásgátlós gumi burkolatokat, istálló- és rámpaszőnyeget. Az eddigi termékkínálat első sorban a kamion gyártóknak kedvezett. Ez változott most meg a 4mm vastagságú „istállószőnyeg” megjelenésével. Ez a termék az utánfutó és platógyártók, felépítménygyártók számára is kedvező, korrekt műszaki megoldást kínál.

Az H-5 típusú gumiszőnyeg ebben a vastagságban is akár 2.000mm-es szélességben is vásárolható. A nagy szélességnek előnye, hogy toldás nélkül megoldható az utánfutó, plató és egyéb felépítmények felületének burkolása, így minimalizálva a szükséges illesztéseket, toldás nélkül is teríthető akár gépjárműbe is, ez a kedvező szőnyeg ár mellet gyors és gazdaságos kivitelezést, jó tisztántarthatóságot biztosít. Mivel gumiszőnyegről beszélünk, ezáltal a rakodótér csúszásmentesítése is megoldott lehet.

Rendkívül elégedett ügyfeleinktől kaptuk olya visszajelzést, mely szerint a flottájukban lévő autók cseréjekor a már meglévő szőnyeget kiveszik és átteszik az új autókba.

HASZONGÉPJÁRMŰVEK
GALÉRIA

Kapcsolat

Cím: Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.
Telefon: +36-30/364-5922
Telefon: +36-30/587-7116
Telefon: +36-30/617-6592
Telefon: +36+30/419-4419
Telefon: +36+30/364-5912
E-mail: info@2vd.hu